Doranovalle jättikauppa Kiinaan – DoAct® CORE vauhdittaa Kiinan maaperän ja pohjaveden kunnostusta


Doranova on sopinut yhteistyöstä kiinalaisen Beijing Xishan Environment Technology Co., Ltd.n kanssa. Useiden miljoonien eurojen arvoisen lisenssi- ja yhteistyösopimuksen myötä Pekingissä pääkonttoria pitävä Xishan Environment Technology saa DoAct® CORE:n käyttöoikeudet kolmeksi vuodeksi. Kyseessä on ensimmäinen suomalaisyrityksen solmima kestävien maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisujen yhteistyösopimus Kiinassa.

 – Sopimuksen myötä Xishan ja Doranova nousevat uudelle tasolle kehittyneiden maaperän kunnostusratkaisujen tarjoajana Kiinassa, toteaa Xin Wang, Beijing Xishan Environment Technologyn ja Yutao-konsernin hallituksen puheenjohtaja.

– Kestävien maaperän ja pohjavesien kunnostusratkaisujen kysyntä Kiinassa on noussut täysin uudelle tasolle viime vuonna voimaan astuneiden ympäristöasetusten takia. Yhteistyösopimuksen myötä Doranova on ensimmäisten joukossa mukana kehittämässä vauhdilla kasvavaa miljoonamarkkinaa, sanoo Doranovan toimitusjohtaja Antti Myllärinen.

Doranovan kehittämä DoAct® CORE on markkinoiden ensimmäinen modulaarinen kunnostusjärjestelmä, joka mahdollistaa biologisen, kemiallisen ja fysikaalisen maaperän ja pohjaveden kunnostuksen merkittävästi taloudellisemmin kuin muut markkinoilla olevat menetelmät. Doranovan ja Xishanin välinen lisenssi- ja yhteistyösopimus sisältää DoAct® CORE:n teknologiasiirron ohella laitteistotoimituksia, henkilöstökoulutuksia sekä projektiyhteistyötä, joiden on määrä alkaa kesäkuussa 2017. Ensimmäisen kiinalaisen pilottikohteen puhdistus on tarkoitus aloittaa kesällä 2017.

Aiheesta luvassa lisätietoa lähipäivien aikana. Lue Doranovan aiempi tiedote DoAct® CORE:sta.


Toteutus: unfair.fi & varikas.fi