Haemme projektipäällikköä


Ympäristöteknologiayhtiö Doranova Oy on Tampereen eteläpuolella Vesilahdessa toimiva insinööritoimisto, jonka palveluksessa työskentelee 15 ympäristöteknologian ammattilaista. Yhtiömme on perustettu vuonna 1995 ja se suorittaa maaperän ja pohjaveden kunnostuksia kehittämillään in situ -teknologioilla sekä tarjoaa kaatopaikkakaasu- ja biokaasuratkaisuja. Projektitöiden lisäksi panostamme vahvasti T&K-toimintaan.

Toiminnan kasvaessa haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen uusiutuvan energian projektinjohtotehtäviin.

Haemme käytännön kokemusta omaavaa ammattilaista, joka projektipäällikkönä työskentelee kaatopaikka- ja biokaasuprojektien vetäjänä sekä teknisenä asiantuntijana. Lisäksi työtehtäviin kuuluu projektiaihioiden kehittämistä, tarjouslaskentaa sekä teknistä suunnittelua. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia ja ne sijaitsevat satunnaisesti myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Edellytämme hakijalta ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työtehtävien hallinnassa. Hakijana sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on riittävät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa käytännön kokemusta projektien johtamisesta sekä työmaatehtävistä. Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri.  Ajokortti on välttämätön ja lisäksi sinun tulee hallita MS-ohjelmistot sekä yleiset ATK-taidot. Suomen lisäksi puhut sujuvasti englantia. Aiempi suunnittelu- tai tuotekehityskokemus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja näköalapaikan uusiutuvan energian nopeaan kehitykseen.

Toimitilamme sijaitsevat Vesilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Projektiaikataulujen vuoksi työtehtävät alkavat viimeistään 6.3.2017.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa toimitusjohtaja Antti Myllärinen tai toimialajohtaja Mikko Saalasti. Molempien henkilöiden yhteystiedot löydät Doranovan kotisivuilta www.doranova.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 23.1.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikko.saalasti(at)doranova.fi


Toteutus: unfair.fi & varikas.fi