Kiinan operaatiot kehittyvät suunnitellusti


Ensimmäinen in situ -kunnostus alkaa Zhengzhoussa syksyllä

Kesän korvilla uutisoitiin Doranovan solmimasta lisenssi- ja yhteistyösopimuksesta kiinalaisen Beijing Xishan Environment Technologyn kanssa. Kesä hurahti ensimmäisen yhteisen projektin suunnittelussa niin Vesilahdessa kuin Pekingissä. Maaperän kunnostaminen on tarkoitus aloittaa vielä vuoden 2017 aikana Kiinan Zhengzhoussa.

– Kesä on ollut kiireinen ja haastava, mutta samalla erittäin antoisa. Olemme ottaneet maaperänäytteitä kunnostettavista maa-aineksista Zhengzhoussa ja saaneet valmiiksi aluetta koskevan kunnostussuunnitelman, Doranovan Kiinan toiminnoista vastaava Tuukka Tonteri kertoo. – Tällä hetkellä Vesilahdella kootaan täydellä teholla Kiinaan toimitettavaa modulaarista maaperän kunnostuslaitteistoa DoAct® CORE:a ja samalla suunnittelemme yhteistyökumppanimme kanssa käytännön järjestelyjä Kiinan päässä, Tonteri jatkaa.

Kiinan viljelysmaita kunnostetaan DDT:stä ja lindaanista

Doranova on lähtenyt yhteistyöhön innostuneena ja haluaa omalta osaltaan olla ratkaisemassa pilaantuneisiin viljelysmaihin liittyviä ongelmia.

– Olemme ottaneet haasteen vastaan, ja ensimmäisessä Kiinassa toteutettavassa projektissamme kunnostamme muun muassa DDT:llä ja lindaanilla pilaantuneita maa-aineksia. Kiinassa on valtavasti haitta-ainepitoisia viljelysmaita, joiden kunnostamiseen tarjoamme yhteistyökumppanimme kanssa järkevän ratkaisun, Tonteri kiteyttää yhteistyöprojektin tavoitteita.


Toteutus: unfair.fi & varikas.fi