LeasePlan, Radio Rock ja Doranova – katso mikä näitä kolmea kovaa yhdistää!


Nopeasti ajateltuna mieleen ei tule kovinkaan montaa yhdistävää tekijää, kun puhutaan maailman suurimmasta yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiöstä, katu-uskottavasta radiokanavasta ja suomalaisesta ympäristöteknologiayhtiöstä. Yhdistävä tekijä on kuitenkin pakettiauto, tarkemmin sanottuna Nissan NV300.

LeasePlan Finland julkisti aiemmin tänä syksynä ”Auto vuodeksi” -kampanjan, jolla yritys halusi tuoda esille yritysautoilun helppoutta. Kampanjan aikana arvontaan osallistuneille yrityksille luovutetaan yhteensä kuusi autoa vuodeksi veloituksetta käyttöön. Kampanjassa on mukana myös Radio Rock, jonka Korporaatio-aamuohjelman Harri Moisio ja Kim Sainio huolehtivat kahden ensimmäisen auton luovutuksesta.

Tällä kertaa onni suosi pakettiautojen osalta Uusitalot Oy:tä ja Doranovaa. Doranovan hallituksen pj:llä, Pasi Mäkelällä, olikin mieluinen tehtävä hakea itsenäisyyspäivän alla täysin uusi Nissan yrityksen autokantaa vahvistamaan.

Jos haluat kuunnella Radio Rockin Podcastin luovutuksesta tai lukea artikkelin LeasePlanin sivuilta, klikkaa alla olevia linkkejä.

 

http://www.radiorock.fi/#!/post/5a292e291ebde20400916b24

https://www.leaseplanauto.fi/artikkelit/kayttajakokemukset/he-voittivat-ilmaisen-auton-vuodeksi-huoltoleasing-pakettiautot-helpottavat-nuoren-rakennusalan-yrittajan-ja-ymparistoteknologiayhtion-arkea.html


Toteutus: unfair.fi & varikas.fi